Kronotex

O brandu

KRONOTEX laminatni podovi su posvuda kod kuće: u dnevnim sobama, kuhinjama i spavaćim sobama, kao i u uredima i hotelima. Njegove inovativne površinske strukture približavaju izgled i dojam drva i kamena više nego ikada prije. Postoji veliki izbor različitih dekora za impresivnu implementaciju vašeg osobnog stila uređenja. Bilo da preferirate klasični hrast ili suvremeni izgled pločica, drvene stilove identične prirodi ili trendovske prilagodbe, maštovite uzorke ili jednoboje, visoki sjaj ili mat: vaša kreativnost s KRONOTEX laminatnim podovima gotovo da nema granica. Ove podne obloge jednostavne su za postavljanje, izdržljive i lake za čišćenje. Dugo ćete uživati u njima uz relativno malo truda.

Laminatni podovi – dobri za vaše zdravlje i okoliš

Laminat se sastoji od oko 90 posto drveta, prirodnog materijala. Zato ima tako ekološki prihvatljiv profil i donosi dobrobiti za zdravlje i okoliš. Dekor strana većinom je izrađena od visokokvalitetnog papira impregniranog melaminskom smolom. Laminatni podovi se stoga pretežno sastoje od drveta, obnovljive sirovine.

Laminatni podovi – jednostavni za postavljanje, robusni i laki za čišćenje

Laminatni podovi ispunjavaju sva očekivanja u pogledu modernog, personaliziranog življenja. To je djelomično zbog velikog raspona dostupnih dizajna, a djelomično zbog njegove funkcionalnosti. Zahvaljujući praktičnom sustavu spajanja na klik, KRONOTEX laminatne podove lako ćete sami postaviti. Naravno, nudimo i sve potrebne dodatke, od letvica preko zvučne izolacije do pomoćnih sredstava za čišćenje. A kako biste još dugo uživali u našim podovima, oni su robusni, otporni na kompresiju i jaki. KRONOTEX laminatni podovi otporni su na habanje, svjetlo i mrlje. Lako se čiste usisavanjem ili brisanjem blago navlaženom krpom. Glatke, neprekinute površine sprječavaju nakupljanje mikroorganizama koji izazivaju alergije. Ono što dobivate je čist, higijenski besprijekoran pod – čime je laminat posebno prikladan za osobe s alergijama.

KRONOTEX laminatni podovi – Proizvedeno u Njemačkoj

Temeljna kompetencija tvrtke KRONOTEX GmbH & Co. KG, koja je osnovana 1993. godine, je proizvodnja visokokvalitetnih laminatnih podova. Član međunarodno aktivne SWISS KRONO GRUPE, KRONOTEX je jedan od vodećih europskih proizvođača laminatnih podova. U svojoj bazi u Heiligengrabeu u Njemačkoj više od 700 zaposlenika koristi ekološki prihvatljive proizvodne metode za izradu zdravih laminata i konstruiranih drvenih ploča koje zadovoljavaju najstrože ekološke standarde. KRONOTEX izvozi u više od 90 zemalja.

Galerija

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!