Kolpa San

O brandu

Kupaonski namještaj

Prekrasni komadi kupaonskog namještaja važan su dio ukupne estetike kupaonice, stvaraju atmosferu i kupaonicama daju prepoznatljiv karakter.

Dovoljno prostora za pohranu svih potrebnih stvari i odgovarajuće površine za odlaganje neophodne su za udobno korištenje kupaonicom. Kolpasan nudi bogat izbor kupaonskog namještaja za svaki stil interijera.

Kolpasan nudi 2 godine jamstva na kupaonski namještaj.

Tuš kabine i kade

Tuš kabine i kade Kolpasan svojom kvalitetom odgovaraju europskim standardima sigurnosti, kvalitete i trajnosti. Tuš kabine su s obzirom na namjenu i način montaže podjeljene u različite obitelji, a svaku obitelj odlikuju jedinstvena svojstva. Ona su detaljnije predstavljena na uvodnim stranicama pojedine obitelji tuš kabina, a izrađene su tako da u najvećoj mjeri olakšaju upotrebu kao i održavanje.

Kade

Kade izrađene od mramora ili akrila, standardne i dizajnerske, kvadratne, pravokutne ili zaobljene, sve dizajnirane za svakodnevnu funkcionalnost i udobnost prilikom uporabe.

Kupaonska galanterija

Kolpa san nudi jako veliki izbor staklenih polica, zrcala i košarica za sapun, zidnih vješalica, kupaonskih stolica i držača ručnika, ali prijeko potrebni kupaonski dodaci upotpunjuju cjelokupnu sliku domaćeg ugođaja kupaonice i istovremeno poboljšavaju udobnost korištenja.

Galerija

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!