Ostvarili ste svoj san i kupili stan. Radujete se uređenju po svom guštu. Ili se upravo premišljate kako bi morali preurediti svoj životni prostor? U svakom slučaju, čeka vas puno posla, ali na kraju znate – bit ćete zadovoljni učinjenim.

Mi vam želimo pomoći u uređenju kupaonice, želimo vam olakšati put do bezvremenske kupaonice. Mislite li da je to moguće u svijetu koji se tako brzo mijenja? Da, itekako je moguće. Trendovi su prolazni i naravno možete biti uvijek i u skladu s njima. Ali važnije je biti svoj i naći ono nešto samo vaše što će odoljeti vremenu, a u čemu ćete uvijek biti jedinstveni. Stoga je potraga za dizajnom kupaonice sve važnija. Potrebno je naći svoj put, a u tome povezati ono moderno, a i ono što je vječna klasika.

Odakle početi?

Prvo, izaberite keramiku visoke kvalitete kao što je Betonico, kolekcija brenda Rako. Zbog svog suvremenog izgleda i neutralnih tonova, idealan je izbor za svaku kupaonicu. Možemo istaknuti i materijal keramike pogodan za jednostavno održavanje vaše kupaonice. Površina je glatka i vrlo ugodna na dodir, postavljajući nove standarde za kvalitetu, funkcionalnost i lakoću čišćenja.

 

Keramičke pločice nisu samo funkcionalni elementi, već su i estetski važni, čineći temelj svake kupaonice. Raznolikost boja, tekstura i uzoraka omogućuje vam da prilagodite dizajn kupaonice prema svojim preferencijama. Uz to što je otporna na vlagu, keramika je izuzetno trajan materijal koji će zadržati svoj izgled dugi niz godina. Bez obzira radite li novu kupaonicu ili renovirate postojeću, ulog u kvalitetnu keramiku donosi dugoročne koristi.

Foto: Rako keramika

Foto: Kolpasan

Zatim, izaberite namještaj kvalitetnog materijala. Kvalitetan materijal ima ključnu ulogu u bezvremenskim kupaonicama. Mramor, granit, drvo ili visokokvalitetna keramika, ne samo da pružaju osjećaj luksuza, već su i izdržljivi materijali koji će dugoročno zadržati svoj izgled. U našoj ponudi imamo visokokvalitetan kupaonski namještaj Naomi koji zadovoljava europske norme kvalitete i trajnosti, napravljen od materijala europskih proizvođača s odgovarajućim EU certifikatima.

 

Izgled bijelog hrasta dodaje dašak rustikalnosti u inače miran i suvremen dizajn. Modularnim pristupom opremanja omogućuje sastavljanje raznovrsnih kupaonskih kompozicija da bismo mogli kreirati upravo onu koja će odgovarati svim vašim željama i potrebama. Namještaj Naomi dostupan je u bojama prirodnog drva, bijelog i tamnog hrasta.

Pametno organizirajte prostor. Bezvremenska kupaonica sigurno ima dovoljno prostora za pohranu, te praktično organizirane elemente kupaonice zbog olakšanja svakodnevnog života i uštede prostora. Za primjer imamo Naomi – kupaonski namještaj od Kolpasan, kojeg karakteriziraju velike skladišne površine i ladice s punim izvlačenjem.

 

Funkcionalnost u službi vaše udobnosti. Vrata se otvaraju na pritisak, bez dodatnih ručkica, čime kupaonica dobiva moderan i elegantan izgled. Pod impresivno dizajniranim umivaonikom, koji je dostupan u šest veličina, skriva se prostrana ladica sa sustavom tihog zatvaranja, koja nam pruža rješenja za učinkovito korištenje prostora i organizaciju. Namještaj Naomi ima najveći broj elemenata različitih dimenzija, stoga odgovara skoro svakoj kupaonici. Sklad jedinstvenih, mekanih linija ukomponiranih u svestran moderan stil.

Foto: Kolpasan

Foto: Kolpasan

Odaberite boje koje idu zajedno. Kada je riječ o bojama u kupaonici, vrlo je važno ne pretjerivati s bojama, već ukomponirati klasične nijanse s određenom istaknutom bojom. Također, ukoliko želite da jedna boja prevladava u kupaonici, važno je povezati različite nijanse te iste boje, kako bi prostor vizualno dobio dimenzije.  Za primjer možemo uzet kupaonsku kadu Comodo FS – u plavoj boji! Iako je pomalo neobično vidjeti kadu u bojama, možemo primijetiti, ostatak kupaonice je u neutralnim tonovima, što daje nekakav savršen sklad i bezvremenost.

Samostojeća ovalna kada od lijevanog akrila i jednostavnim nježno zaobljenim linijama za romantičan dodir. Za one što se vole opustiti i imati ”svoj mir” ova kada vam pruža mogućnost ugradnje sustava za masažu zrakom i ugradnje pipe s tušom. Comodo FS kada dostupna je u još čak pet boja – bijeloj, sivoj, crnoj, zelenoj te crvenoj.

Minimalistički dizajn. Manje je više kada je u pitanju bezvremenski dizajn, čiste linije, jednostavni oblici i suptilni detalji samo su neki od kojih se stvara osjećaj harmonije. Umjesto prolaznih trendova, odaberite klasične elemente koji će ostati relevantni kroz godine. Odabir pravog modela i stakla, vizualno povećava i manje kupaonice.

Tuš kabina Calypso minimalističkog stila odličan je primjer klasičnog, bezvremenskog dizajna. Možemo se složiti, jednostavnije, a modernije ne može. Ova tuš kabina savršen je izbor zbog svojih čistih linija i lako će se uklopiti u svaku kupaonicu, pogotovo zbog toga što se može izraditi i po mjeri te je dostupna u više dimenzija i boja. Za intimniju atmosferu tijekom tuširanja postoji i opcija s grafitnim staklom. Calypso tuš kabina ima premaz ”Clean coat” koji omogućava vrlo jednostavno čišćenje zbog svoje otpornosti na nečistoće i tamnjenja nastalog višekratnom upotrebom.

Uz tuš kabinu, jednako je važno izabrati i tuš kadu kvalitetnog materijala. Pritom treba voditi računa da je ulazni rub niži i ukoliko je potrebno, prilagođen osobama sa smanjenom pokretljivošću. U našem prodajnom centru prilagođavamo se vašim zahtjevima kupaonice.

Foto: Kolpasan

Pišite nam (prodaja@patakun.hr) ili se javite (+385 21 211 388) jer je Prodajni centar Dujmovača vaš najbolji izbor za uređenje bezvremenske kupaonice.