Jika

O brandu

Proizvodnja keramike u Znojmu, jugoistočnoj Češkoj, započela je u 19. stoljeću, stoga se smatra najstarijom u kontinentalnoj Europi. U to vrijeme proizvedeni figuralni i ukrasni elementi bili su slavljeno svjedočanstvo izvanrednih vještina lokalnih obrtnika. Ubrzo nakon 1920., isti stručnjaci ponovno su bili pioniri na kontinentu izrađujući umivaonike, kade i sudopere koji su se ložili u pećima. Do danas se JIKA kreacije proizvode u dvije češke tvornice, smještene u gradovima Bechyně i dugogodišnjem Znojmu.

Akvizicijom 1991. godine sa švicarskom tvrtkom LAUFEN Bathrooms, pokrenuta su tehnička i operativna unapređenja, a proizvodne linije sanitarne keramike doživjele su nevjerojatan porast. Kombinacija internog dizajna, prirodnih materijala i najsuvremenijih tehnologija za procese definiraju JIKA proizvode na vrlo originalan način, kao što je međunarodno priznata potvrda kvalitete ISO 9001 zaslužila dokaze.

JIKA je prilika da si priuštite kompletnu kupaonicu koja spaja jedinstveno europsko naslijeđe u dizajnu sa suvremenom tehnologijom. Visoka kvaliteta, savršena funkcionalnost i sveobuhvatan portfelj rješenja u svim cjenovnim razredima zaokružuju ponudu naše marke.

Galerija

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!