Geberit

O brandu

Kada se radi o dizajnu kupaonice, kupci danas očekuju suvremeni dizajn i inovativne funkcije. Tako su konzolne Wc školjke, zbog svojih posebnih prednosti u pogledu čišćenja, higijene i pouzdanosti, u međuvremenu postali standard. Pametni instalacijski sustavi za predzidove pritom su neizostavni. Od međusobno savršeno usklađenih komponenata instalacijskih sustava Geberit možete razvijati prilagođena rješenja za gotovo svaki građevinski zahvat ispred zida.

Bez obzira koje rješenje odaberete – Geberit nudi bezvremenski dizajn u kombinaciji s izvanrednom funkcionalnošću.

Saznajte više o Geberit proizvodima i prednostima koje donose u Vašu kupaonicu. Na primjer, Geberit tipke za aktiviranje ispiranja dat će poseban naglasak u dizajnu vaše kupaonice, dok elegantni Geberit Monolith sanitarni modul s integriranim vodokotlićem pametno krije sve tehničke komponente, a istovremeno se ističe kao privlačno rješenje. Ovo je dodatak keramičkim WC školjkama s njihovim posebno tihim ispiranjem te elegantnim rješenjima za tuširanje u razini poda.

Integrirana kutija za odlaganje u niši posebno je sofisticirano rješenje za osiguravanje urednog prostora za tuširanje. Koristi se za spremanje proizvoda za njegu i njihovo držanje na dohvat ruke. Voda od prskanja i ostaci prljavštine odvode se samostalno zahvaljujući integriranom padu, čime se smanjuje količina potrebnog čišćenja na minimum. Kutija se također može sakriti s opcijskim kliznim zrcalnim vratima.

Osobne sklonosti jednako su raznolike kao i ljudi koji ih imaju, zbog čega Geberit ima odgovarajuću liniju kupaonica za sve pojedinačne zahtjeve. Bilo da se radi o organskim oblicima ili kutnom izgledu, nude pravo rješenje za svaki ukus. Njihovi moderni, bezvremenski dizajni također se mogu savršeno kombinirati s postojećim proizvodima. Praktične, sofisticirane funkcije također nude čitav niz rješenja kada su u pitanju čistoća, prostor, udobnost i korisnost, a sve to olakšava život u kupaonici.

Galerija

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!