Corepel

O brandu

Naši su životi ispunjeni raznolikošću i žeđu za akcijom. Zbog toga je još važnije imati izdržljiv i robustan pod koji ide ukorak s dinamičnim životnim stilom.

Corepel je najrobusniji dizajnerski pod na tržištu. Može izdržati pet puta veća opterećenja od ostalih dizajnerskih podova. Pokazao se kao potpuno dimenzionalno stabilan i izuzetno otporan na ogrebotine i udubljenja. Pod je iznimno vodootporan i iznimno robustan. Što god nam život baci, ovaj pod to može podnijeti: djeca koja se igraju, psi koji trče uokolo, ispuštena boca vina – ništa ne može spriječiti Corepel pod da očuva svoju ljepotu i funkcionalnost

Pod za svaku situaciju

Drvo i voda se ne slažu? Lokve i prolivene tekućine mogu uzrokovati deformacije i plijesan na podovima? Ne s potpuno vodootpornim Corepelom: njegovi iznimno čvrsti spojevi sprječavaju prodiranje tekućine u pod. Koristite Corepel podove u mokrim prostorijama: u kupaonici, praonici rublja ili sobi za rekreaciju. Paneli ne bubre kada su mokri i ne upijaju tekućine i mirise. Lako ih je održavati i bez napora se čiste parom ili krpom. To Corepel čini idealnim podom za mlade obitelji, sa ili bez kućnih ljubimaca.

Prednosti

Izdržljiv, antibakterijski i otporan na klizanje

Izuzetno otporan na ogrebotine i mrlje

100% vodootporan

Zaštita od insekata i gljivica

5x jače lijepljenje

U skladu je sa svim zahtjevima standarda DEC (Durable Eco Composite).

Integrirana apsorpcija udarnog zvuka Ecosound

Visoko stabilna drvena jezgra spojena visokoučinkovitom smolom jamči da Corepel ima najbolju dimenzijsku stabilnost u svojoj kategoriji. Corepelove podne ploče se slažu poput dijelova slagalice. Njihova čvrsta veza ostaje stabilna čak i kada temperature variraju: pet je puta čvršća od drugih dizajnerskih podova.

S udjelom drva od preko 50%, Corepel sadrži najveći udio obnovljivih sirovina među vodootpornim dizajnerskim podovima. Štoviše: to je prvi kat koji ispunjava zahtjeve novog DEC standarda. DEC je kratica za Durable Eco Composite. To znači da Corepel ima najnižu razinu emisija, osiguravajući dobru kvalitetu zraka u okruženju.

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!