Cocif

O brandu

Cocif je vodeći talijanski proizvođač vrata s više od 75 godina povijesti.
Svoj asortiman puni s preko 300 modela i proizvodnim kapacitetom od preko 200.000 vrata za najvažnije ugovorne tvrtke. Jedinstvena referenca u filmu “Made in Italy” i strašću za dodavanjem vrijednosti projektima arhitekata, dizajnera i dizajnera interijera.

Tvrtka Cocif osim svojih poznatih dizajnerskih sobnih vrata, ima asortiman posebno orijentiran na vrata za hotele, te vrata za bolnice i škole.

Cocifova efikasna proizvodnja i novi eskluzivni hotelski modeli vrata, savršeno si pašu, te mogu odgovoriti na svaki dizajnerski upit! Svojim izgledom odlično se uklapaju u postojeće prostore, dajući im moderni štih.

Kako bi odgovorili na zahtjeve struke, vrata su registrirana i posjeduju certifikate od strane Ministarstva te tako udovoljavaju protupožarnim standardima (REI 30 i REI 60), te i standardima za zvučnu izoliranost vrata (35dB, 38dB te 42dB)

Bolnička vrata predstavljaju liniju vrata čiji tehnički, estetski, fukcionalni, higijenski i sigurnosni detalji zadovoljavaju sve uvjete u ovom specifičnom graditeljskom sektoru.

Kolekcija se sastoji od 4 modela, koja su certificirana u skladu sa striktnim standardima, kao što je zvučna izolacija i protupožarnost (REI 30, 34 dB).

Vrata karakteriziraju jedinstveni dizajin koji će perfektno ispuniti prostor i tako zadovoljiti arhitektonske i tehničke zahtjeve.

Galerija

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!