Aquaestil

O brandu

Aquaestil plus osnovan je sada već davne 1998. godine sa jasnom vizijom stvaranja stabilnog i inovativnog proizvođača kupaonske opreme prepoznatljivog po kvalitetnim proizvodima i tržišnom pristupu koji podrazumijeva osluškivanje želja i potreba svakog kupca.

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu, stalnim ulaganjima u sve naprednija tehnološka rješenja u proizvodnji te suradnjom s renomiranim europskim imenima iz domene proizvodnje i prodaje kupaonske opreme, uspjeli su u tek nekoliko godina pozicionirati ime Aquaestil kao sinonim za kvalitetna i moderna rješenja za kupaonice.

Aquaestil ima vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji je zadužen za dizajn i testiranje proizvoda prije njihovog plasmana na tržište. Zahvaljujući tome, uspijeli su pronaći idealno rješenje i za najsloženije kupaonske konfiguracije te vrše pomnu kontrolu svih proizvoda na zadovoljstvo kupaca koji mogu u njima uživati dugi niz godina.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu, kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada, svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU na kojem se ostvaruje većina ukupnih prihoda poduzeća.

Galerija

Zainteresirani?

Slobodno nas kontaktirajte – rado ćemo Vam pomoći!