Prijava

Dierre Portedi sobna vrata

Vrata odlučnog suvremenoga ukusa koja odlikuje krajnja čistoća dizajna.

Minimalističke linije i jasno definirana svojstvena nota daju ton okolišu.
Predstavljaju izbor umjerenog i prirodnog stila.

DRVENA VRATA ZA INTERIJERE

Elegantna, meka, suštinska. Umjerena i u traganju za oblikom.
Dierre drvena vrata govore o vama i vašem stilu, te na prirodan način održavaju onaj magični spoj razvijenih zamisli s toplinom drva.

BIT ELEGANCIJE

Koliko li samo postoji tipova drva, njegovih šara i nijansi, pomoću kojih dajemo izraz svojoj želji za prirodnošću. Želje da ne prikrivamo, nego prikažemo i da se mi prikažemo, otvorimo dom svijetu oko nas, pošto je takav način primaran i najautentičniji izraz nas samih.

Kod Dierre drvenih vrata prisutni su prizvuci raznolikih stilskih nadahnuća.

Naš dom zadobiva lični dojam i značenje. Prostor postaje onaj idealno zamišljeni, realiziran precizno s pažnjom i senzibilnošću.

Ljepota zbori discipliniranim jezikom u kome se materija i oblik međusobno usklađuju; istančan stil zasnovan na reduciranju, usmjeren na suštinu.

BITNI DETALJI

Kvaliteta, stilska i tehnološka inovativnost, obrtničko istraživanje i brižljivost.

Kod Dierre drvenih vrata, svaka pojedinost i detalj otkrivaju svojstvenu preciznost izrade, istraživanje neograničenih mogućnosti približavanja i personaliziranja stila, te vrijednost korištenih vrsta drva.

Šare i lake nepravilnosti na površini, su onaj dodir koji priroda daje drvu što mu podaruje jedinstvenu i autentičnu draž.